Energy Star – Wat betekent het voor de producten die we gebruiken?

Het behoud van het milieu is de verantwoordelijkheid van zowel de klant als de fabrikant. De overheid heeft het Energy Star-programma ontwikkeld om klanten in staat te stellen energiezuinige producten te kiezen. Dit jaar kunnen Texanen genereuze kortingen verwachten voor de aanschaf van nieuwe energiezuinige apparaten in het kader van het federale stimuleringsprogramma. Zo bespaar je het meeste op de aanschaf van een nieuwe energiezuinige koelkast.

Het Energy Star-programma helpt klanten bij het identificeren van energiezuinige producten. Als u een elektrisch fornuis ziet met het Energy Star-symbool, betekent dit dat het product voldoet aan de zeer strikte richtlijnen voor energie-efficiëntie van het programma. Het poolijs verdwijnt snel en de bescherming van het milieu is een prioriteit van de overheid. Hiervoor zijn samenwerkingen gezocht om grote apparaten op te nemen in het Energy Star-programma.

Sommige klanten zeggen dat de Energielabel nieuwbouw koelkast die ze overwegen te kopen in hun lokale winkel misschien niet zo goed is als de ongelabelde. Door dit product te kopen, zult u echter een enorme voldoening voelen door bij te dragen aan het milieu en zult u een apparaat hebben dat nog steeds aan uw koelbehoeften voldoet. Volgens de officiële website van Energy Star verbruiken gecertificeerde batterijladers 35% minder energie, gebruiken kamerairconditioners tot 10%, zijn kamerluchtreinigers 35% energiezuiniger en gebruiken gecertificeerde tv’s ongeveer 30% minder energie dan standaardapparaten. . .

Deze kleine vergelijking zal diegenen bevallen die geld willen besparen en het milieu willen helpen. Apparaten met een Energy Star-classificatie kunnen helpen waardevol geld te besparen met energiebesparingen die van cruciaal belang zijn voor economisch herstel. U kunt meer belasting besparen door gesorteerde producten te kopen. Overheden stimuleren huiseigenaren om energiezuinige verbeteringen aan hun bestaande woning aan te brengen. Dit is een enorme kans voor mensen die ramen of deuren willen veranderen of gewoon isolatie willen toevoegen aan een huis dat niet nieuw is. Aantrekkelijke kortingen worden aangeboden wanneer producten worden gecontroleerd door een externe inspecteur.

Het is een mythe dat het kopen van producten met een Energy Star-rating een fortuin kost. Gebruikers die de gelabelde producten hebben geprobeerd, zeggen dat het prijsverschil niet zo groot is. U betaalt slechts ongeveer 10-15% meer dan het standaardproduct. Misschien moet je vooraf iets meer betalen, maar de energiebesparing maakt dat ruimschoots goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *