IBS Gezondheidskuren komen na het kennen van de oorzaak – De 5 meest voorkomende oorzaken uitgelegd!

Om de meest effectieve IBS-gezondheidskuren of -methoden te gebruiken die beschikbaar zijn, is het ongelooflijk voordelig om te beginnen met het identificeren van de oorzaak van uw prikkelbare darmsyndroom! Dat is toch logisch? De meeste mensen hebben geen idee wat de oorzaak is. In dit artikel ga ik in op de top 5 van belangrijkste oorzaken van het prikkelbare darm syndroom voor de meerderheid van de IBS-patiënten.

Onthoud dat het begrijpen van de oorzaak een enorm voordeel is, ongeacht welke strategie u kiest! U stelt uzelf in staat om alle IBS-gezondheidskuren te maximaliseren volgens uw specifieke kennis van IBS-gezondheidskuren, zodat u methoden kunt verfijnen en aanpassen, net zoals een specialist dat zou doen. Dit is veel beter dan fotograferen in het donker, zoals de meeste artsen en patiënten doen. Kennis over wat er gebeurt is cruciaal en leidt tot volledige genezing!

Het kan buitengewoon pijnlijk en frustrerend zijn om met amitriptyline ruined my life-gezondheidssymptomen om te gaan. Ik weet hoe het voelt om door zoveel pijn en frustratie heen te gaan. Mensen met het prikkelbare darm syndroom melden vaak een massa symptomen zoals maagpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree en krampen enz. Allemaal samengevoegd in één episode! Dit is genoeg om iemands nacht te verpesten! Dat herhaaldelijk laten gebeuren is voldoende om het vertrouwen van iemands persoonlijke, sociale en zakelijke leven zelfs drastisch te verminderen!

Omdat u al deze IBS-gezondheidssymptomen ervaart, zou het gemakkelijk zijn om aan te nemen dat ze allemaal op dezelfde manier worden veroorzaakt, toch? Dit is echter onjuist. Het is eigenlijk een combinatie van verschillende dingen die in je maag voorkomen en die elkaar beïnvloeden. Met andere woorden, wat ervoor zorgt dat u diarree ervaart, is misschien niet hetzelfde dat uw opgeblazen gevoel en maagkrampen veroorzaakt, dus laten we eens kijken wat het is! Maak terwijl we verder gaan een mentale notitie van wat u het meest ervaart en van daaruit zult u enig inzicht krijgen in langetermijnoplossingen en gezondheidsbehandelingen.

#1 Overgroei van bacteriën (bacteriële overgroei in de dunne darm)

Dit is de belangrijkste oorzaak van het prikkelbare darm syndroom. Bacteriële overgroei in de dunne darm vindt plaats wanneer slechte bacteriën zich verplaatsen naar het gebied waar alleen de goede bacteriën zouden moeten zijn, namelijk de dunne darm, en het lichaam begint het voedsel dat u verteert te fermenteren. Dit voedsel is vaker zetmeel en suikers. De overproductie van gas wordt geproduceerd door bacteriën die zich voeden met het voedsel dat je hebt gegeten. Het symptoom dat het veroorzaakt is een opgeblazen gevoel of een vol gevoel na de maaltijd.

#2 Voedselallergieën en gevoeligheden

Heeft u een van deze waarvan u op de hoogte bent? Voedselallergieën of -gevoeligheden veroorzaken ontstekingen omdat de maag bijna als een vreemd voorwerp op het voedsel reageert en ontstoken raakt. Deze reactie en ontsteking brengen het spijsverteringskanaal in een prikkelbare toestand waardoor het moeilijker wordt om goed te functioneren. Voedselallergieën kunnen worden veroorzaakt door andere symptomen en ze kunnen andere oorzaken veroorzaken. Klinkt eng, maar er zijn remedies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top