Nieuws over nachtcrèmes

Nieuws over nachtcrèmes komt op een moment dat het gezondheidsbewustzijn in opkomst is. Naarmate we ouder worden, beginnen we rimpels en lijntjes in onze huid te zien. We willen dat ze weg zijn zodra we ze opmerken. Dat zou mooi zijn, maar dingen kosten tijd. We zullen bijna alles proberen om van onze rimpels af te komen. Sommigen van ons zullen ook bijna alles betalen.

Nachtcrèmes zijn crèmes die sommigen van ons aanbrengen voor het slapengaan in de hoop dat onze rimpels tegen de ochtend zullen verdwijnen. Het spijt me te moeten zeggen dat dit vaak niet het geval is. Hun doel is om onze huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

Rimpels ontstaan omdat de niveaus van collageen en elastine afnemen met de leeftijd. Naarmate de niveaus uitgeput raken, beginnen de tekenen van veroudering zichtbaar te worden. Makers van nachtcrèmes combineren een verscheidenheid aan ingrediënten om nachtcrèmes en andere huidverzorgingsproducten te maken.

Veel producten bevatten additieven, conserveermiddelen, chemicaliën en synthetische materialen. Geuren is een voorbeeld van een additief. het probleem met geuren is dat ze waarschijnlijk zelf gemaakt zijn met giftige stoffen. Paraben is het meest gebruikte conserveermiddel in huidverzorgingsproducten omdat het goedkoop is. Het is in verband gebracht met bepaalde kankers. Chemicaliën zoals Dioxane zijn een andere bekende kankerverwekkende stof, terwijl triclosan wordt gebruikt in cosmetica en onkruidverdelger! Dit zijn niet de enige giftige ingrediënten in huidverzorgingsproducten, maar de meeste zijn in verband gebracht met kanker, depressie, stress en huidaandoeningen.

Het Breda Nieuws over nachtcrèmes is echter allemaal slecht. Er zijn levensvatbare natuurlijke alternatieven voor de bovenstaande ingrediënten. Ze zijn volledig natuurlijk, veilig en gezond. niet te vergeten effectief.

Alle natuurlijke ingrediënten zijn plantaardig. Er zijn rijke natuurlijke oliën die afkomstig zijn van jojoba, macadamianoten en druivenpitten om er maar een paar te noemen. Er zijn plantaardige alcoholen en plantenextracten zoals toverhazelaar en actief manukahoningextract. Er is een buitengewoon sterke huidverzorgingssamenstelling die bestaat uit een mix van drie actieve ingrediënten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top